Concursul naţional de informatică aplicată “INFO-PRACTIC” ediția a VIII-a şi simpozionul naţional de comunicări ştiinţifice în domeniul informaticii”INFO-PRACTIC”

      Vă invităm să participaţi în data de 27 aprilie 2013 la Concursul de Informatică Aplicată “INFO-PRACTIC” – ediţia a VIII-a, organizat la Colegiul Tehnic “Alexe Marin”, Slatina-jud.Olt. Concursul este înscris în Calendarul activităţilor educative naţionale 2013 secţiunea A12 poziţia 27.

Concursul se adresează elevilor din clasele IX-XII – profil M1 şi M2 şi constă într-o probă practică . Durata de desfăşurare a probei de concurs este de 90 de minute.

Fiecare unitate şcolară invitată poate participa cu maxim 10 elevi. La cerere putem asigura cazare la internatul liceului . Tabelul nominal cu elevii participanţi, profesorii însoţitori şi evaluatori va fi transmis până la data de 25.04.2013, la secretariatul liceului – tel-fax 0249/436210 sau la adresa de e-mail infopractic2013@yahoo.ro.

În acelaşi timp se va desfăşura Simpozionul naţional de comunicări ştiinţifice în domeniul informaticii „INFO-PRACTIC” ediţia a III-a care se adresează tuturor  elevilor şi cadrelor didactice cu preocupări în domeniu.

Detalii în invitaţia ataşată Invitatie INFO-PRACTIC2013

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s