Despre noi

Site educaţional în domeniul informaticii aplicate administrat și coordonat de prof. Nicolaescu Nicolae  Colegiul Tehnic „Alexe Marin” Slatina.

4 răspunsuri la Despre noi

 1. Jeni Moise spune:

  Buna ziua, sunt prof. Jeni Moise si as vrea sa stiu mai multe si despre revista si despre concurs.

  • nnicolae spune:

   Buna seara,concursul se afla la a zecea editie avand de doua ori statut de concurs national.Are ca scop familiarizarea elevilor in rezolvarea unor probleme practice utilizand in principal aplicatii din pachetul Office.Revista ar trebui sa contina articole si probleme referitoare la domeniul informaticii aplicate.Din pacate nu prea sunt doritori sa publice in revista, dar sper sa o relansez in 2015.

 2. Ion-Ionescu Iuliana spune:

  Buna seara!Sunt prof.Ion-Ionescu Iuliana de la Liceul Stefan Diaconescu Potcoava si vroiam sa intreb cand vor ajunge diplomele pentru elevii premiati la concurs sectiunea LOGO DESIGN, unde un elev al liceului nostru a castigat locul I.-CLASA a-IX-a.Multumesc!

  • nnicolae spune:

   Buna seara,

   Diplomele au fost trimise in tara cam intr-o luna de la incheierea concursului.Pentru premiantii din judetul Olt am incercat sa le transmit prin diferite persoane.Vorbisem cu d-l Dumitrescu despre diploma, dar nu am mai avut ocazia sa ma intalnesc cu dansul.Daca vreti v-o trimit prin posta sau daca aveti alta solutie puteti sa mi-o comunicati pe adresa infopractic1@gmail.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s